КЛИМА - ФРИГО СИСТЕМС ЕООД

КЛИМА - ФРИГО СИСТЕМС ЕООД

 

ремонт и продажба на ел, уреди

  • ЕИК: 201486094
  • Град: Плевен
  • Адрес: ж.к. СТОРГОЗИЯ, бл. 50, вх. В, ет. 6, ап. 53
  • Телефон: 0899536410